• Regjistrohu
Mire se vini ne komunitetin me te madh shqiptar qysh-me.com. Ketu mund ta gjeni pergjigjen, mund ta beni pyetjen dhe mund te pergjigjeni ne pyetjet pa pergjigje edhe pa u regjistruar, ose mund te regjistroheni dhe te beheni EKSPERT I QYSH-ME.COM
-----------------------------------------------
Bitcoin Exchange CEX.IO-----------------------------------------------------------------

User GranitBajrami

Member for: 3 vite (nga Qer 28, 2015)
Type: Registered user
Emri dhe Mbuemri:
Lokacioni:
Website: http://gr-trick.com/
About:

Activity by GranitBajrami

Score: 170 poena (ranked #15)
Questions: 0
Answers: 0
Comments: 0
Voted on: 0 pyetje, 0 pergjigje
Gave out: 0 up votes, 0 down votes
Received: 0 up votes, 0 down votes

Wall for GranitBajrami

Please log in or register to post on this wall.
...