• Regjistrohu
Mire se vini ne komunitetin me te madh shqiptar qysh-me.com. Ketu mund ta gjeni pergjigjen, mund ta beni pyetjen dhe mund te pergjigjeni ne pyetjet pa pergjigje edhe pa u regjistruar, ose mund te regjistroheni dhe te beheni EKSPERT I QYSH-ME.COM
-----------------------------------------------
Bitcoin Exchange CEX.IO-----------------------------------------------------------------

User Shpëtim Pllana

Member for: 3 vite (nga Pri 2, 2015)
Type: Registered user
Emri dhe Mbuemri: Shpëtim Pllana
Lokacioni: Vushtrri
Website: www.zogu.eu
About: STUDENT "UMIB UNIVERSITETI I MITROVICES "WEB DESIGN ,SEO FOUNDER,

Activity by Shpëtim Pllana

Score: 2,700 poena (ranked #3)
Questions: 3
Answers: 0
Comments: 0
Voted on: 3 pyetje, 0 pergjigje
Gave out: 3 up votes, 0 down votes
Received: 1 up vote, 0 down votes

Wall for Shpëtim Pllana

Please log in or register to post on this wall.
...